Benieuwd wie wij zijn. Hier vind je alles over Reijm Tuinaanleg

Het verschil maken tussen een tuin en een bijzondere tuin. Dat is de passie waarmee wij elke dag weer opstaan. Wij zijn gedreven om uw tuin een uniek karakter te geven. Met ons specialisme in houtwerk zijn de opties oneindig. Alles over Reijm Tuinaanleg vindt je hier.

Wie zijn wij

Reijm tuinaanleg bestaat uit een gemotiveerd en boven alles uiterst gekwalificeerd team van jonge vakmensen. Door de vele jaren aan kennis en ervaring te combineren, zijn we in staat voor iedere situatie een passende oplossing te leveren. We stellen de wensen van de opdrachtgever altijd voorop, maar geven ook advies en denken actief met u mee. U komt bij Reijm nooit voor onplezierige verassingen te staan. Mocht er toch onverhoopt iets mis lopen, zitten daar voor u geen gevolgen aan vast. We leveren namelijk een jaar lang garantie op al onze diensten en materialen.

Reijm Tuinaanleg bus met aanhanger

U hoeft niet verder te zoeken.

Door ons gedreven team van specialisten in verschillende disciplines kunnen wij een zeer breed scala aanbieden van diensten. Zo kunt u bij Reijm Tuinaanleg niet alleen uw tuin laten ontwerpen, maar ook volledig laten aanleggen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleine en grote overkappingen.

Alle medewerkers bij Reijm Tuinaanleg zijn ervaren Hoveniers en Tuinaanleg specialisten. Elke medewerker heeft zijn eigen vak, hier door is er altijd iemand die met u mee kan denken in de juiste oplossingen bedenken voor uw wens. Mocht u opzoek zijn naar een advies gesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijk heden of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto. Wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50