Gespecialiseerd in het houtwerk voor in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting, vlonder of pergola? Wij geven u graag passend advies. Wij zijn gespecialiseerd in het houtwerk voor in uw tuin. Houdt u van privacy of heeft u graag contact met de buren? Wij kunnen u de juiste schutting adviseren.

Tuinproject met zitkuil Zoetermeer

Kwaliteit is key

Bij het plaatsen van houtwerk gaan we secuur te werk. Het is belangrijk dat het waterpas staat en blijft staan. Het plaatsen van een tuinhuisje geeft sfeer aan de tuin, maar geeft ook extra opbergruimte. Een pergola plaatsen kan zijn voor beschutting tegen regen of zon. Ook kan het een decoratieve toevoeging aan uw tuin zijn. Hierin zijn veel opties mogelijk en bespreekbaar. Bij het plaatsen van een schutting is het prettig als de schutting windproof is. Hiervoor gebruiken we extra lange palen, die we diep de grond in heijen. Zo is de schutting helemaal windproof. 

Wij geven graag advies op maat

Voor het plaatsen van een vlonder denken we graag met u mee in de mogelijkheden. Op welke plek komt deze het beste uit en welk hout is hiervoor het best geschikt? 

Hardhout geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling en heeft weinig onderhoud nodig. Vaak wordt er gebruik gemaakt van hardhout, zodat u er het minste onderhoud aan heeft. We werken met verschillende soorten hout, afhankelijk van uw wensen en budget kijken we samen naar wat het beste past.

Contact ons

Wilt u ook zo graag heerlijk kunnen genieten van een prachtige op maat gemaakte tuin? Ontworpen en gerealiseerd door echte professionals? Wacht dan niet langer en neem contact op met Reijm Tuinaanleg.