Uw eigen overkapping in de tuin laten plaatsen

Lange zomeravonden en een heerlijk beschut plekje in de tuin. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een overkapping in hun tuin. Het geeft sfeer aan de tuin en haalt binnen en beetje naar buiten.

Tuin project Zwijndrecht

Gezellige etentjes aan tafel onder de overkapping.

Om optimaal van u tuin te kunnen genieten, is een overkapping een mooie toevoeging aan uw tuin. Zo kunt u al snel in de tuin zitten uit de wind of u plaatst er een haard onder, zodat u langer geniet van de na zomer.

De overkapping maken wij op maat, helemaal naar uw wens. We kunnen u adviseren in de grootte van uw overkapping, maar ook in de keuze van het juiste hout. Door gebruik te maken van duurzame materialen heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar de overkapping. 

Hier komt een sub title

Overkapping op maat

We werken nauw samen met onze partner overkappingen op maat. Neem gerust een kijk op hun website. Je kunt online zelf je overkapping samenstellen, zo krijgt een een mooi beeld van hoe uw droom overkapping eruit komt te zien. Wilt u liever geadviseerd worden? Dat kan natuurlijk ook, we denken graag met u mee. Vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.

Complete tuin Capelle aan den ijssel

De overkapping die past bij uw tuin, wij plaatsen veel verschillende overkappingen.

  • Terrasoverkapping
  • Veranda
  • Tuinkamer
  • Overkappingen op maat
  • Overkappingen aan huis
  • Carport

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto. Wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50